Gyülekezeti munkásképzés


 

Az Adventista Teológiai Főiskola Szenátusa az Unióbizottsággal egyetértésben elhatározta, hogy 2010-től 2012-ig, három éves gyülekezeti munkásképző tanfolyamot szervez három helyszínen: Pécelen, az ország északkeleti (Nyíregyháza, vagy Debrecen) és délkeleti (Békéscsaba, vagy Szeged) térségében.

A szeminárium összesen huszonhét foglalkozásból áll, amit szombaton reggel 8,30-tól vasárnap déli 12 óráig tartunk. A gyülekezeti munkásképző tanfolyamra bárki jelentkezhet, aki befizeti a foglalkozásonkénti 1000 (egyezer) forint hozzájárulási díjat. Azok, akik a megadott tantervet teljesítik, igazolást kapnak arról, miszerint rendelkeznek azokkal az ismeretekkel, melyek felkészítik őket a különböző gyülekezeti szolgálatok betöltésére. Oly módon is részt lehet venni a tanfolyamon, hogy valaki csupán egy-egy tantárgyat vesz fel. Értelemszerűen ebben az esetben az Adventista Teológiai Főiskola annak a tárgynak az elvégzését igazolja, amelyre az illető beiratkozott.

A tanfolyam 2010. január 16-án kezdődik. Ezért szeretettel kérünk benneteket, hogy a jelentkezési lapokat legkésőbb december 15-ig juttassátok el az Adventista Teológiai Főiskola címére. Bővebb információ.