Bemutatkozik a Miskolc “A” gyülekezet


Megkérdeztük Suhaj Renátát a gyülekezet nemrégen idekerült lelkészét, hogy pár szóban mutassa be a Miskolc “A” gyülekezetet.

“Gyülekezetünkben szinte minden korosztály képviselteti magát. Nagyon szeretem őket és nem adnám őket semmi pénzért. Sok lehetőséget látok bennük. A város is fantasztikus. Nagy áldás kíséri a meghirdetett programjainkat. Bő egy éve vagyok itt és több száz embert ismerhettem meg. Az Úr minden napra rendkívüli tapasztalatokkal halmoz el. Jól működik a mentálhigiénés sorozat az ITC Székházban. Hamarosan elinítunk egy ifjúsági programot is a város fiataljai részére. Rendszeresen vannak keresztségre felkészítő bibliaórák éppúgy, mint biblia tanulmányozó kiscsoportok, különféle missziós tevékenységek, amibe a testvérek nagyon szívesen kapcsolódnak be.”
20161129_181209
Mik a céljaitok?
“Természetesen míg itt a földön vagyunk nekünk is vannak kihívásaink, imacéljaink, hisz azon munkálkodunk, hogy gyülekezetünkben mind a fiatalok, mind az idősebb korosztálybeliek is otthont, és megértő baráti, családi közösséget találjanak. Szeretnénk olyan közösség lenni itt a városban, ahol barátokat és életcélt találhat minden ember.”
Köszönjük, és sok áldást kívánunk szolgálatodra.
2017. március 4-én a Tiszavidéki Egyházterület gyülekezeteiben a Miskolci “A” gyülekezet felújításának befejezéséhez gyűjtünk adományokat.
Számukra fontos, hogy a közösségi életnek otthont adó épület is vonzó, Isten házához méltó legyen. Ennek érdekében sokat tettek eddig is, hiszen önerőből teljes egészében felújították az épület ebédlőjét. Azonban sok még a tennivaló. Szükségessé vált az elavult nyílászárók cseréje, a mosdó, valamint vízvezetékek és a fűtés korszerűsítése is. Tervezik még az imateremben a székek cseréjét és a hangosítás megoldását. Minden támogatást örömmel fogadnak. Ha valaki támogatni szeretné, megteheti március 4-én a gyülekezetekben, vagy a következő bankszámlaszámon: 10400339-50495750-53561009  Közleménybe írjuk oda: Miskolc “A” gyülekezet.