Adventisták - Tiszavidéki Egyházterület

Gyereknap Tiborszálláson

A Péchy László Adventista Általános Iskolában május 28-án gyermeknapot szerveztek a tiborszállási intézmény pedagógusai.

Az egész napos rendezvényen a gyerekeknek több lehetőségük is volt a játékra, különféle tevékenységek kipróbálására, hiszen egymással párhuzamosan különféle állomásokon teljesíthettek játékos feladatokat. Az időjárás ideális volt, így az iskola udvarán kerülhetett sor az összes programelemre, amit a szervezők kitaláltak.

A rendezvényen jelen voltak az ADRA önkéntesei, állomásukon a gyerekek az íjászatot próbálhatták ki, illetve egyszerűbb talajtornaelemeket sajátíthattak el.

A Keresztény Harcművészet képviselői is itt voltak, akik bemutatót tartottak, és lehetőséget biztosítottak a küzdősportok során használt eszközök kipróbálására.

A kötélhúzás erőpróbája is népszerű volt, melynek csúcspontja az volt, mikor szinte az összes résztvevő – tanárok és diákok is – részt vett benne. Igen nagy népszerűségnek örvendett a testnevelő-pedagógus által kitalált akadálypálya is, melyben az évfolyamok mérkőztek meg egymással.

A szervezők a rendezvény végén további programok megvalósításáról és az együttműködés bővítéséről is beszéltek a helyi és környékbeli lehetőségek kihasználása tekintetében.

Sitkei Zoltán
az ADRA Hungary ügyvezető igazgatója

TUDTAD-E, HOGY...

a National Geographic szerint a kaliforniai adventisták 7 évvel tovább élnek az átlaglakosságnál?