Adventisták - Tiszavidéki Egyházterület

„Ki a sótartóból – hadd ízesüljön a világ!”

Zsolt 116: 12, 16: „Mivel fizessek az Úrnak minden hozzám való jótéteményéért? … Uram! én bizonyára a te szolgád vagyok… te oldoztad ki az én köteleimet…”

Az elmúlt években fontos helyet kapott szívünkben a Ki a sótartóból Missziótalálkozó és képzés. Isten iránti hálával hirdetjük meg a soron következő alkalmat és hívunk Téged is, hogy legyél része Isten csodájának. Bizonyára te is küszködsz azzal a gondolattal, mint a zsoltáros, hogy mivel fejezd ki Isten iránti háládat a sok jóért, amit érted és veled tett. Gyere el, és adj esélyt, hogy Isten választ adjon erre a kérdésedre!

Istenünk nagyszerű lehetőségről gondoskodott most is, mert olyan előadónk lesz Anthony WagnerSmith testvérünk személyében, aki a világ különböző részein végzett eredményes missziós szolgálatot, és tanulta meg a lélekmentés művészetét. Korábban az Észak-Amerikai Divízió Evangélizációs Intézetének társelnöke volt, jelen pillanatban pedig Divíziónk Misszió és Evangélizáció osztályának az elnöke.

Anthony WagnerSmith

Testvérünk Isten üzenetét és bátorítását hozza mindannyiunknak, akiket Krisztus megváltott, de a délutáni istentisztelet keretében azokkal is szeretne külön foglalkozni, akik aktívan kiveszik részüket a szolgálatban és a gyülekezet missziójában. Várjuk a gyülekezetekből szerveződő munkacsoportokat, akik a helyszínen is együtt dolgoznak. Ezzel kapcsolatosan a lelkészek részletesebb információt is átadnak nektek, és gondoskodunk arról is, hogy akik semmiképp sem tudnak személyesen részt venni, otthon, a gyülekezetben is el tudják végezni a testvérünk által bemutatott feladatot.

 

Gyere el te is, hiszen csak együtt teljesíthetjük áldott küldetésünket!

 

Időpont: 2023. április 29.

Cím: Békéscsabai imaház, Jókai utca 21.

 

A szombat programja:

 10:00-tól: JERUZSÁLEM VAGY ANTIÓKHIA: küldetés a gyülekezet falain túl

11:00-től: EVANGELIZÁCIÓ ÉS GYÜLEKEZETALAPÍTÁS: együtt a legjobb

12:30-tól: Ebédszünet

14:00-től: MISSZIÓS EREDMÉNYTÉRKÉP ALKALMAZÁSA A HELYI GYÜLEKEZETBEN

 

Szerény ebédről és innivalóról gondoskodunk.

 

Az alkalmakat élőben közvetítjük.

Linkek:

  • Délelőtt: itt.
  • Délután: itt.

 

Itt találjátok az imaházat:

 

 

TUDTAD-E, HOGY...

a National Geographic szerint a kaliforniai adventisták 7 évvel tovább élnek az átlaglakosságnál?