8. Ki a sótartóból


Nem vész el, csak átalakul

Tájékoztató körlevél a Ki a Sótartóból Missziótalálkozóval és a Még egyszer misszióképzéssel kapcsolatosan

Kedves Testvérek!

Bizonyára nagyon készültetek a Ki a sótartóból Misszió találkozóra és képzésre. Sajnos, sok szép dologgal együtt, erről is le kellett mondanunk, viszont még sem kell teljesen lemondanunk róla. Mivel gyülekezeti épületeinkben nem tarthatunk istentiszteletet, általában interneten követjük saját gyülekezetünk istentiszteleteit, így, az internettel rendelkező testvéreink a Ki a sótartóból Misszió találkozót is figyelemmel követhetik és bekapcsolódhatnak a Még egyszer Misszióképzés  harmadik alkalmába, mert a Tiszavidéki Egyházterület megszervezi április 4-én szombaton, Misszió egy megváltozott világban címmel, amelyre az egyházterület minden gyülekezeti tagját és lelkészét szeretettel meghívjuk.

Ezt tudjuk felajánlani nektek erre a szombatra:

9:30-tól10:40-ig  6 lelkész rövid, bátorító üzenetét hallgatjuk meg (még az sincs teljesen kizárva, hogy ez alatt az idő alatt Peter Roennfeldt testvér bekapcsolódik a programunkba és ő fogja mondani az üzenetet).

11:00-tól 12:00-ig Szabó László testvér inspiráló üzenetét fogjuk meghallgatni.

13:30-tól 14:00 óráig a Még egyszer Misszióképzés 3-ig gyakorlati része kezdődik el Szabó László testvér vezetésével, figyelembe véve világunk megváltozott helyzetét. A vészhelyzet miatt misziónk nem szünetel, csak más módszerekkel kell azt végeznünk. Ez a képzés ehhez segít hozzá bennünket.

14:15-től 15:00-ig csoportmunkában veszünk rész, ahol megbeszéljük kihívásainkat és lehetőségeinket.

15:15-től 16:00 óráig közös képzésben veszünk részt, amelyben az internet adta missziós lehetőségekről és az ezzel járó veszélyekről hallunk előadást.

16:00-tól 16:45-ig szintén csoportos megbeszélésen veszünk részt

16:45-től 17:00-ig fórum és zárszó.

A csatlakozási lehetőségekről később tájékoztatunk.

Pál apostol által ezt üzeni nekünk az Úr: „hirdesd Isten üzenetét az embereknek, akár kedvező, akár kedvezőtlen a helyzet! Győzd meg, igazítsd helyre, bátorítsd, figyelmeztesd és tanítsd őket nagy türelemmel! 2Tim 4:2

Testvéri szeretettel:
A Tiszavidéki Egyházterület elnöksége